Terug naar overzicht

Workshops Avans Arbo

Avans Arbo geeft medewerkers weer de mogelijkheid deel te nemen aan een workshop.

Bedrijfspsycholoog André van Leijenhorst van Avans geeft de workshops in het kader van de Lenteschool 2007. In de workshop ‘Gezond denken: rust in je hoofd’ leer je hoe je de regie krijgt over het ‘malen in je hoofd’, je krijgt praktische tips om het gesprek in je hoofd een halt toe te roepen en je leert hoe je negatieve gedachtepatronen ombuigt naar een constructieve manier van denken.

De workshop ‘Duidelijk en weerbaar communiceren’ is een praktische communicatietraining. Je krijgt tips waarmee je je kunt voorbereiden op een lastig gesprek, leert hoe je je kunt afstemmen op je gesprekspartner en hoe je lastige opmerkingen pareert.

De workshop ‘Gezond denken’ vindt plaats op 23 maart, ‘Duidelijk en weerbaar communiceren’ op 11 april. De workshops duren van 9.30 tot 16.30 uur en worden gegeven aan de Lovensdijkstraat in Breda.

Aan beide workshops kunnen maximaal twaalf personen meedoen. Deelname is gratis, opgeven kan bij Avans Arbo. [SW]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?