Terug naar overzicht

1800 Tompoezen voor Avans

Kitty van Teeffelen, medewerker van de Diensteenheid ICT en Facilitaire Dienst (DIF), heeft gisteren 1800 tompoezen gewonnen voor alle medewerkers van Avans.

De gebakjes heeft Van Teeffelen gewonnen met een wedstrijd van Skyradio. ‘Misschien is dit wel een pleister op de wonde voor al het gedoe rondom het verhuizen’, hoopt van Teeffelen.

‘Ik vind het echt hartstikke leuk! Toen Skyradio mij gisteren belde kon ik het haast niet geloven’, zegt Van Teeffelen enthousiast. De wedstrijd begon twee weken geleden en liep gisteren af. Dagelijks wonnen acht tot zeventien bedrijven in een loting tompoezen voor hun personeel. In totaal zijn er 101.000 tompoezen uitgereikt. ‘Ik wilde zo graag winnen om Avans op de kaart te zetten. Toen Fontys vorige week de prijs won, baalde ik wel. Dat had Avans moeten zijn, dacht ik toen.’

Vanochtend zijn de 1800 tompoezen met een grote vrachtwagen afgeleverd aan de Hogeschoollaan. De gebakjes liggen nog een paar nachten in de vriezer voordat ze maandag worden uitgedeeld. ‘Eigenlijk is maandag mijn vrije dag’, zegt van Teeffelen, ‘maar nu ben ik om acht uur ’s ochtends aanwezig om de tompoezen uit te delen. Ik wil natuurlijk wel met de eer strijken.’

Van Teeffelen vertelt dat het invullen van prijsvragen niet nieuw is voor haar. ‘Ik vul er dertig of veertig per dag in. Het is een soort verslaving. Vaak vul ik de namen van vrienden of familie in zodat zij de prijs winnen. Ik geef graag dingen weg en maak mensen blij.’ Ze zegt dat het bij haar niet gaat om het winnen en hoopt dat iedereen de prijs waardeert. [SP]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?