Terug naar overzicht

Fake je diploma

Wil jij een iPod winnen? Vervals dan je diploma.

De Stichting Kwalificatie & Curriculum Autoriteit heeft de wedstrijd Fake je diploma bedacht om het probleem van valse diploma’s bij werkgevers onder de aandacht te brengen. De stichting treedt op tegen het groeiende aantal valse diploma’s en onjuiste cv’s.

De stichting benadrukt dat ze niet wil aanzetten tot frauduleuze handelingen. Aanwijzingen van betrokkenheid bij criminele organisaties worden bij de politie gemeld.

Nepdiploma’s kunnen voor 19 maart worden opgestuurd naar info@kc-autoriteit.nl. De maker van het meest geloofwaardige nepdiploma wint een iPod nano waarop na het uitvoeren van een assessment, een persoonlijke talentanalyse wordt ingesproken. [SW]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?