Terug naar overzicht

Gratis naar de film

Vanaf aanstaande donderdag kun je in Breda en Den Bosch gratis naar de film An Inconvenient Truth. Chassé Cinema en de Verkadefabriek vertonen de film van Al Gore, die vorige maand een Oscar kreeg voor beste documentaire, tot 5 april.

De gratis vertoning is een initiatief van de Planet Prosperity Foundation. De boodschap die Al Gore, voormalig vice-president van de Verenigde Staten, met de film wil overbrengen is dat door het broeikaseffect de toekomst van de aarde in gevaar is. De Planet Prosperity Foundation vindt dat elke Nederlander deze boodschap moet horen.

In Breda zijn kaarten gratis af te halen bij het bespreekbureau van Chassé Cinema (Claudius Prinsenlaan 8). Voor Den Bosch kun je reserveren bij de Verkadefabriek (073-6818160). Kijk voor aanvangstijden op www.chasse.nl of www.verkadefabriek.nl. [SW]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?