Terug naar overzicht

Meezingbioscoop

Mis je het carnaval, het verkleden en het luidkeels meezingen? Dan is er altijd nog de meezingbioscoop. De film The Sound of Music is op zondag 22 april te zien in bioscoop Eurocinema in Den Bosch.

De meezingbioscoop lijkt totaal niet op een standaard bioscoopbezoek. Tijdens de vier uur durende voorstelling mag je flink meezingen, roepen, herrie maken en lachen. Je komt verkleed in lederhosen of als één van de Von Trapps bijvoorbeeld. In de pauze wordt er een prijs uitgereikt aan de best verklede bezoeker. Dat is degene die het hardste applaus van de zaal krijgt.

Tijdens de film gooit iedereen zijn handen in de lucht en roept ‘berg’ wanneer er een heuveltje in beeld komt. Verschijnt er een non in beeld, dan roept iedereen ‘amen’! Ook wordt er flink meegezongen met liedjes als Edelsweiss en Do-Re-Mi.

Bij binnenkomst krijg je een tasje met attributen die je kunt gebruiken tijdens de film. Bijvoorbeeld een zaklantaarn waarmee je de nazi’s verblindt, zodat de familie Von Trapp zich kan verbergen voor hen.

De voorstelling begint om 14.00 uur. Kijk op meezingbioscoop voor meer informatie. [SP]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?