Terug naar overzicht

Preventie van jeugdcriminaliteit

Naast politie en justitie moeten ook andere overheidsinstanties, bedrijven en burgers bijdragen aan sociale veiligheid. Ben Rovers, lector Jeugd en Veiligheid, geeft op 15 maart een lezing waarin hij in gaat op de huidige stand van zaken van de welzijnssector op dit gebied.

Welke rol spelen welzijnsprofessionals bij het terugdringen van jeugdcriminaliteit? Welke rol kunnen ze spelen en welke rol moeten ze spelen? Rovers probeert deze vragen te beantwoorden.

Deze bijeenkomst is de derde in het kader van Studium Generale van de Academie voor Sociale Studies in Breda. De lezing is voor iedereen toegankelijk, begint om 14.40 uur en vindt plaats in ruimte C032, die is in de oude C-toren in Breda. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?