Terug naar overzicht

Symposium: ‘Wauw wat een vrouw’

Omdat het vandaag Internationale Vrouwendag is, staat het Theater aan de Parade in Den Bosch in het teken van de ondernemende vrouw. Ook de Academie voor Marketing presenteert zich daar.

Op het symposium ‘Wauw wat een vrouw’ worden onder andere lezingen gegeven en interviews gehouden met ervaringsdeskundigen als onderneemster Simin Sanglan, gedeputeerde bij de provincie Noord-Brabant Annemarie Moons en sportvrouw van het jaar Minke Booij. Er zijn workshops over hoe je een idee vleugels geeft, hoe je werk en vrije tijd in balans brengt en dat je investeren kunt leren. Verder is er gelegenheid om flink te netwerken. Het symposium begint om 15.00 uur in Theater aan de Parade.

Naast het symposium is er een beursvloer waar ondernemende vrouwen en sponsors zichzelf en hun activiteiten presenteren. Behalve de Academie voor Marketing zijn ook vertegenwoordigers van de Kamer van Koophandel, Startersloket van de gemeente en CWI aanwezig. De beursvloer is vrij toegankelijk. Kaarten voor het symposium kosten 10 euro. [CB]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?