Terug naar overzicht

Website voor buitenbeentjes

Werd je met de gymles als laatste gekozen? Denk je dat andere mensen altijd slimmer zijn dan jij? Sta je op een feestje eenzaam aan de kant? Kortom: heb je het gevoel nooit ergens bij te horen? Wees dan gerust, je bent niet de enige.

Op de website www.wijhorenernietbij.nl zijn al meer dan 1500 leden die het gevoel hebben nergens bij te horen. De site is opgericht om te laten zien dat bijna iedereen deze gevoelens weleens heeft en dat je dus niet alleen staat.

Op de site kun je een test doen om te kijken hoe graag je ergens bij wilt horen. Je kunt met lotgenoten chatten of een boodschap op het forum plaatsen. Opvallend is dat je je aan kunt sluiten bij een groep of er een kunt aanmaken, wat dus betekent dat je uiteindelijk wél ergens bij hoort.

Ergens bij horen kost wel geld. Om lid te worden van de site moet je eerst 1,30 euro betalen. [SP]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?