Terug naar overzicht

Avansmedewerkers showen make-over op catwalk

Vier Avansmedewerkers showden gisterenavond hun make-over op de catwalk in Roosendaal. Ze deden mee aan het tv-programma Passion for Fashion en toonden hun metamorfose aan vrienden en familieleden.

Cyndra de Ruijter, Krista van Berkel, Kim Roelofs-Huender en Daniëlle Santegoets-Pistorius lieten gisteren aan hun familieleden en vrienden zien wat Dyanne Beekman, presentatrice van het programma, van hen had gemaakt. ‘Ik vind mijn haar echt heel mooi, maar mijn kleding vind ik te apart’, zei de zwangere Santegoets-Pistorius. Ze vindt het jammer dat ze de kleding waarschijnlijk niet meer draagt. ‘Ik vind het meer iets voor een bruiloft.’

De vier dames zaten afgelopen vrijdag om negen uur ’s morgens al in de kapsalon. ‘We hebben ook flink geshopt. Ik heb zelfs een nieuw lingeriesetje gekregen omdat ik vrijgezel ben’, vertelde Van Berkel enthousiast. Om tien uur ’s avonds stonden ze eindelijk op de catwalk om de transformatie te showen. Over één ding zijn ze het allemaal eens: ‘Het was een hele leuke dag maar wel héél vermoeiend.’

Collega Claudia Past-Geelen, die de vier had opgegeven voor het tv-programma, was helemaal overrompeld en liet dan ook een traantje vloeien toen de dames achter het gordijn vandaan kwamen en de rode loper betraden. Ook Roelofs-Huender werd emotioneel toen familieleden haar feliciteerden met haar metamorfose én met haar verjaardag. ‘Zo’n dag vergeet je nooit meer, en dan nog wel op je verjaardag!’ Voor De Ruijter was het lastig op de catwalk. ‘Ik zag helemaal niks door mijn nieuwe bril!’ De nieuwe bril was nog zonder sterkte. De Ruijter zette daarom vlug haar oude bril weer op. Ook zij is blij met de veranderingen. ‘De kleding vind ik mooi, en ik ben vooral erg blij met de kleur van mijn haar. Ik verschijn dinsdag gerust zo op mijn werk.’ [SP]

Hieronder vind je foto’s van voor en van na de metamorfose.

klik

klik

klik

klik

klik

klik

klik

klik

klik

klik

klik

klik

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?