Terug naar overzicht

Met bollen wol gooien op onderwijsdag

De onderwijsdag die gisteren in de Avanslocatie in Den Bosch werd gehouden, leverde voor studenten een vreemd spektakel op. Tussen de lunch en de tweede workshopronde door liet een mental coach de bezoekers stoom afblazen.
Door fanatiek met bollen wol te smijten, gingen de aanwezige docenten en medewerkers verbindingen aan die symbool stonden voor het netwerk waarin alle betrokkenen bij Avans zich volgens de nieuwe onderwijsvisie bevinden.

klik

klik
Op de onderwijsdag, waar de herijkte onderwijsvisie van Avans werd gepresenteerd, kwamen zo’n vierhonderd medewerkers af. Naast de plenaire bijeenkomsten in het atrium, werden overal in het gebouw workshops en lezingen gehouden.

klik
Dankzij het mooie weer kon de lunch in de zon genuttigd worden. Vervolgens kwamen bij het middagprogramma een stuk minder mensen opdagen. [RS]

Foto’s: Bert Frissen (Leer- en Innovatie Centrum)

Lees ook:
‘Het borrelt niet op, want het zit er niet in’,
Taakgestrafte jongeren op Avans en Het digitale college: ‘nog erg conventioneel’

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?