Terug naar overzicht

Passion for Fashion overvalt Avansmedewerkers

Avansmedewerkers Cyndra de Ruijter, Krista van Berkel en Kim Roelofs-Huender stonden op het punt te gaan lunchen, toen ze overvallen werden door presentatrice Dyanne Beekman. Eerder op de dag stond de tv-ploeg van Passion for Fashion al voor de deur van Daniëlle Santegoets-Pistorius, die vandaag vrij is.

De drie medewerkers van de Diensteenheid Marketing, Communicatie en Studentenzaken (DMCS) konden het niet geloven. ‘Ik sta te trillen op mijn benen’, lacht Van Berkel. ‘Ik had het helemaal niet verwacht’, zegt De Ruijter. De vier dames waren vorige week maandag al naar Aalsmeer geweest om kennis te maken. ‘Maar we hadden er geen rekening meegehouden dat ze al zo snel voor onze neus zouden staan.’

DMCS-collega Claudia Past-Geelen had twee weken geleden een brief naar het tv-programma gestuurd, waarin ze uitlegde dat de vier dames in hun functie te maken krijgen met mensen van diverse pluimage en ze soms twijfelen over hoe ze zich moeten presenteren. ‘Dat leuke rokje is bijvoorbeeld bij een ICT-student echt uit den boze, want dan wordt er niet meer gewerkt, alleen maar gekeken. Terwijl bij de Raad van Bestuur een serieuze presentatie van groot belang is, je moet dus een look hebben die “staat”. En als je dan echt je best hebt gedaan, ben je niet blij met een opmerking van de voorzitter van de Raad van Bestuur in de trant van: “In welk jaar van je studie zit jij nu?”‘

Vanmiddag gaan de ’tv-sterren’ nog naar het huis van De Ruijter waar haar klerenkast wordt bekeken. ‘Gelukkig heb ik mijn bed opgemaakt’, reageert ze opgelaten. Vrijdag worden de dames volledig onder handen genomen. Dan gaan ze Roosendaal in om uiteindelijk te eindigen op de catwalk.

Dyanne Beekman heeft onder andere de imagostyling van Ilse de Lange, Kane, Van Dik Hout, Xander de Buisonjé, Marco Borsato en Wendy van Dijk gedaan. Passion for Fashion is vanaf 15 april weer te zien op Net 5. Het is nog niet bekend wanneer de make-over van de Avansmedewerkers op de buis te zien is. [KvdL]

Klik op de foto voor vergroting

klik

klik

klik

klik

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?