Terug naar overzicht

Voorronde schrijftalent 2007

Houd je van schrijven, heb je gevoel voor taal en verbeeldingskracht? Dan kun je je inschrijven voor de landelijke schrijfwedstrijd Write Now en wellicht uitgeroepen worden tot hét schrijftalent van 2007.

Proza, poëzie, toneeltekst, filmscenario, songtekst of iets anders, je kunt het inleveren voor 7 mei om mee te doen met de regionale voorronde van Write Now in Den Bosch. Win je de eerste prijs of één van de drie wildcards tijdens de voorronde, dan zit je automatisch in de landelijke finale waarin je een laptop kunt winnen én wordt uitgeroepen tot schrijftalent van het jaar.

De jury verwacht van je dat je inzending origineel en verzorgd is, je tussen de 15 en 24 jaar bent, en je tekst maximaal uit tweeduizend woorden of acht gedichten bestaat.

De prijsuitreiking van de voorronde vindt plaats tijdens het Geen Daden Maar Woorden Festival op zaterdag 19 mei in de Verkadefabriek in Den Bosch. [SP]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?