Terug naar overzicht

Academieraad ICT en Media wil vaste adjunct

Er moet op korte termijn een definitieve vervanger gezocht worden voor interim-adjunct-directeur Gerrie Lierens van de Academie voor ICT en Media (AIM) in Breda.

De academieraad vraagt zich af waarom nog geen vervanger voor Lierens wordt gezocht, terwijl diens contract als interim-adjunct na de zomer afloopt.

‘Gezien het feit dat Gerrie Lierens op korte termijn zijn huidige taken binnen AIM afrondt, achten wij het wenselijk dat op korte termijn actie wordt ondernomen’, schrijft de academieraad aan directeur Ed Bosschaart. Behalve een vacature, wil de raad ook horen welke rol zij en het personeel zullen spelen bij de selectie van een nieuwe adjunct.

Naast een directeur is een vaste adjunct-directeur bij de AIM noodzakelijk, vindt de academieraad. Door de omvang en complexiteit voldoet de academie aan de daarvoor door Avans gestelde criteria.

AIM-directeur Bosschaart wilde niet publiekelijk reageren op de brief. Volgens hem wordt intern gesproken over de kwestie.

Lierens werkt als zelfstandig interim-manager en publiceert over managementkwesties. Hij nam oktober vorig jaar op interim-basis de functie van Toon Kloet over, die nu coördinator is van de nieuwe deeltijdopleiding Communicatie. Sinds begin dit jaar vervult hij ook een aantal taken van de bij Diensteenheid ICT en Facilitaire Dienst (DIF) vertrokken adjunct-directeur Ger Reijnders. [RS]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?