Terug naar overzicht

Bijeenkomst over studeren in Amerika

Wie binnenkort naar Amerika vertrekt om er een tijdje te studeren, mag zeker de Pre Departure bijeenkomst op dinsdag 12 juni niet missen.

Op deze bijeenkomst aan de Universiteit van Amsterdam komen praktische aspecten van studeren in de Verenigde Staten aan bod. Studenten die net terug zijn van hun buitenlandreis vertellen over hun ervaringen. Er is een seminar over ‘academic integrity’. Ook geeft een vertegenwoordiger van het Amerikaanse Consulaat uitleg over de visumprocedure.

De bijeenkomst vindt plaats van 13.30 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 5 euro. Studenten kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen aan info@fulbright.nl. Meer informatie is te vinden op www.fulbright.nl. [CB]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?