Terug naar overzicht

Gezondheidszorg viert ‘kleurrijke toekomst’

‘A colorful future, the party’, is het thema van het verhuisfeest dat de Academie voor Gezondheidszorg (AGZ) in Breda organiseert voor studenten en medewerkers. De kaartverkoop voor het feest in het Avansgebouw aan de Verbeetenstraat is vandaag gestart. De AGZ verhuist op 10 juli, het feest is op 21 juni.

Het thema van het feest verwijst naar de kleurrijke toekomst die de academie tegemoet hoopt te gaan. De dresscode is daarom wit met rood, groen en oranje: de kleuren van de lichtbalken boven de receptie van de nieuwbouw. Het feest begint om vijf uur met een barbecue voor het personeel. Partners en studenten zijn welkom vanaf acht uur.

Behalve een feest organiseert de AGZ een verhuisstunt. Daarvoor loopt een prijsvraag, waarmee de bedenker van het idee dat wordt uitgevoerd vijftig euro wint. Wat voor activiteit het precies moet worden is nog niet duidelijk. Schraven: ‘Je kunt denken aan een oversteek per ambulance of luchtballon. En met een ziekenhuisbed kom je ook een heel eind.’

Om studenten en medewerkers wegwijs te maken in hun nieuwe onderkomen, volgen begin volgend collegejaar nog meer activiteiten. Ideeën daarvoor moeten nog verder ontwikkeld worden.

Kaarten voor het feest zijn voor twee euro per stuk (inclusief vier consumpties) te koop bij de receptie van de AGZ. [RS]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?