Terug naar overzicht

Gratis naar Jack Bakkers en de Grensgevallen

Jack Bakkers, medewerker van de Diensteenheid ICT en Facilitaire Dienst (DIF) treedt zondag 13 mei op in Zundert met zijn band de Grensgevallen. De organisatie geeft vijftig vrijkaarten weg aan Avansmedewerkers.

Afgelopen vrijdag heeft Bakkers de cd ‘Volksbenzine’ gepresenteerd in de Bredase Para. De muziek van medewerker van DIF kan omschreven worden als Brabantse folk, blues en countrymuziek.

De vrijkaarten voor het concert van 13 mei in het CC van Gogh in Zundert zijn te bestellen door een mail te sturen naar jack@jackbakkers.nl. De kaarten liggen dan aan de deur van de zaal. Het concert begint om 15.00 uur. In het CC van Gogh zijn ook schilderijen van Bakkers te zien.

Klik hier voor een interview met Jack Bakkers. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?