Terug naar overzicht

Jack Bakkers in Walhalla

De comeback van Jack Bakkers, medewerker van de Diensteenheid ICT en Facilitaire Dienst (DIF) lijkt geslaagd. De onlangs uitgebrachte cd ‘Volksbenzine’ heeft een lovende recensie ontvangen in Oor, hét muziekblad van Nederland. Aanstaande donderdag is hij te zien bij Walhalla, het kunst- en cultuurprogramma van Omroep Brabant.

‘Ze hebben een halve dag gefilmd. Er zijn beelden van mij op mijn wielrenfiets en ik moest een aantal liedjes zingen. Ze hebben mij ook geïnterviewd’, zegt Bakkers. De Avansmedewerker heeft zelf contact gezocht met het programma. ‘Daarna heb ik een cd opgestuurd en hebben zij weer contact met mij opgenomen.’

Walhalla wordt donderdag uitgezonden om 19.00 uur bij Omroep Brabant en is daarna te zien op internet. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?