Terug naar overzicht

Lingerie showen tijdens winkelpresentatie

Modellen die lingerie showen of dieren in de klas. Voor studenten Small Business & Retail Management (SBRM) in Den Bosch kan een presentatie niet gek genoeg. Binnenkort presenteren tweedejaarsstudenten hun winkel.

Onlangs vroeg de groep van SBRM-student Marco Verberne de hogeschool toestemming voor het meenemen van dieren naar hun presentatie op 20 juni. Het zijn maar kleine dieren, zoals een konijn, maar er zit ook een slang bij, zegt Verberne. Ze hebben een fictieve dierenwinkel ontworpen, die ook reptielen verkoopt. ‘Het is geen standaard dierenwinkel’, benadrukt Verberne. ‘De winkel heeft als thema jungle en kinderboerderij. Er valt van alles te beleven. Konijnen mogen worden geaaid, dieren worden uit hun kooitje gehaald, behalve dan de reptielen. Er zijn speciale acties waarbij honden brokken kunnen proeven. Er wordt informatie gegeven en kinderen kunnen er hun verjaardag vieren’, vertelt de SBRM-student.

De studenten moesten alles doen wat met het opstarten van een winkel te maken heeft. Van de bouw tot de inrichting van de zaak, maar ook het maken van een reële begroting hoort daarbij. Architectuurdocenten van de Academie voor Bouwkunde en Civiele Techniek hebben de studenten advies gegeven over de bouwkundige aspecten. Voor de inrichting van de zaak, van de plaats van de kassa tot het kleurgebruik, hebben ze advies gevraagd aan onder andere kleurspecialisten.

Een andere groep studenten, die een lingeriezaak heeft ontworpen, is nog op zoek naar jongens en meisjes die tijdens de presentatie lingerie willen showen. Wie zich geroepen voelt, kan zich aanmelden via g.saluhovic@student.avans.nl. De presentaties worden gegeven op woensdag 20 juni vanaf 14.00 in de lokalen op de C-gang van de derde verdieping. [CB]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?