Terug naar overzicht

Liz Chermin nieuwe academiedirecteur AMBM

Liz Chermin is de nieuwe directeur van de Academie voor Marketing en Business Management (AMBM) in Breda. Zij volgt Wobine Buijs op, die bij de Provincie Noord-Brabant gaat werken als directeur Economische Zaken en Mobiliteit.

Chermin is momenteel directielid van de Juridische Hogeschool Avans-Fontys en was daarvoor projectleider van de opleiding Integrale Veiligheid. Zij is ook blokcoördinator van de propedeuse en docent Algemene Economie in Breda geweest.

‘Ik begin in juni als academiedirecteur, maar zal nog tot en met september betrokken blijven bij de Juridische Hogeschool’, zegt Chermin. In de derde week van september vindt de accreditatie van die academie plaats. ‘De documenten daarvoor zijn al helemaal klaar.’

Als academiedirecteur van AMBM is het de bedoeling dat Chermin het externe netwerk uitbreidt en doorgaat met de interne kwaliteitsverbetering van de academie. Het Avans ondernemerscentrum en het lectoraat Innovatief Ondernemen vallen ook onder AMBM. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?