Terug naar overzicht

Verkiezing leukste studentenkroeg

Ga jij in Breda altijd naar de Walkabout? Is stappen in Tilburg het gezelligst in Bolle? Is de Cosmopoliet in Den Bosch jouw stamkroeg? Punt organiseert een verkiezing voor de leukste studentenkroeg. Punt wil weten waar studenten het liefst gaan stappen in Breda, Tilburg en Den Bosch. Je kunt stemmen via e-mail: punt@avans.nl. Ook kun je zelf een kroeg nomineren en een foto insturen van die kroeg. Zet er wel bij waarom jouw kroeg de leukste is. Zijn de biertjes er goedkoop, draaien ze leuke muziek of zijn de feestjes er altijd gezellig? Nomineer jouw kroeg dan. De uitslag wordt eind augustus gepubliceerd op de website en in de papieren Punt. [SW] Café Bolle Tilburg – Café Dikke Breda – Cosmopoliet Den Bosch  Polly Maggoo Tilburg – Walkabout Breda – TweeKeerBellen Den Bosch

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?