Terug naar overzicht

Eerste namen HBO Intro Festivals bekend

Dj’s Billy the Klit en Dazzle, percussieband Eternity en feestband Lijn 7 zijn enkele van de namen die op het programma staan van de HBO Intro Festivals in Breda en Den Bosch. De organisatie geeft op hun website aan dat de Brabantse zanger René Schuurmans en DJ Laidback Luke waarschijnlijk ook op zullen treden.

Het HBO Intro Festival in Breda is uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie. Vorig jaar kwamen zesduizend mensen kijken naar optredens van onder andere George Baker en Elize. Wie de headliner wordt van de komende, dertiende editie is nog niet bekend.

In Den Bosch zal het festival voor de tweede keer plaatsvinden. Na een teleurstellend aantal bezoekers vorig jaar wordt het festival nu georganiseerd drie studenten Vrijetijdsmanagement aan de NHTV in Breda, zij organiseren ook het Bredase evenement.

Het festival is op 13 september in Breda op de Havermarkt en het Kerkplein en op 20 september in Den Bosch op de Markt. Kijk voor meer informatie op www.hbointro.nl . [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?