Terug naar overzicht

Hapjes en drankjes tegen bouwoverlast

Studenten en medewerkers van Avans worden aanstaande dinsdag en woensdag getrakteerd op een hapje en ‘bijzondere drankjes’.
Kennis & Kennissen, het bureau dat activiteiten rond de nieuwbouw in Breda en Tilburg organiseert, wil de mensen van Avans zo bedanken voor hun begrip voor de overlast tijdens de bouw.

In Breda zijn de traktaties op 19 juni tussen 12.00 en 16.00 uur verkrijgbaar op het plein voor de nieuwbouw. Bij slecht weer wordt een deel van de traktaties binnen gemaakt en genuttigd. Tilburg is een dag later aan de beurt.

Omwonenden van de nieuwbouw in Tilburg krijgen een tegemoetkoming in de kosten voor het afwassen van het bouwstof van de auto. Op honderd adressen in de directe omgeving worden waardebonnen bezorgd voor een autowasbeurt. [RS]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?