Terug naar overzicht

Jubileumtentoonstelling Lokaal 01

Lokaal 01 bestaat 25 jaar. Om dat te vieren zijn alle 694 kunstenaars die in het verleden hebben tentoongesteld uitgenodigd om mee te doen aan de jubileumtentoonstelling ‘Paulo Post Futurum’. De tentoonstelling is van 17 juni tot en met 2 september te zien.

Een bijzondere tentoonstelling verdient een speciale plaats. Lokaal 01 is daarom uitgeweken naar het Breda’s Museum, waar ook het stadsarchief is gevestigd. De kunstwerken, waaronder veel van oud-studenten van de Academie voor Kunst en Vormgeving/St.Joost in Breda, zijn in het gehele museum opgesteld.

Pieter Dobbelsteen en Thomas Bakker, twee oud-studenten van St.Joost hebben de structuur voor de tentoonstelling bedacht.
Kijk op www.lokaal01.nl voor meer informatie. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?