Terug naar overzicht

Nieuwe site past beter bij studentenvereniging

‘De oude site was in een nacht in elkaar gezet en daarom geen goede promotie voor de vereniging’ zegt Michiel Pruijssers, vierdejaarsstudent IBMS en lid van Tipcy. Omdat hij twee weken weinig te doen had, heeft hij een nieuwe website gebouwd.

Tipcy is de vereniging voor alle studenten van Avans School of International Studies. Vanwege de vele contacten tussen de vereniging en bedrijven, was de oude website niet goed genoeg meer volgens Pruijssers. ‘We zijn een serieuze studentenvereniging en willen ons ook als zodanig profileren. Daar hoort een goede website bij.’

Pruijssers ziet de site als het communicatiemiddel voor de internationale studenten. ‘We hebben een forum en er is de mogelijkheid om foto’s te plaatsen. In de toekomst zou de site uitgebouwd kunnen worden met E-learing mogelijkheden.’

Bekijk de nieuwe site hier. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?