Terug naar overzicht

Onderzoek onder Europese studenten

Wat verwacht jij van je eerste baan? Dat wil onderzoeksbureau Trendence weten. Studenten uit achttien Europese landen wordt gevraagd de European Student Barometer in te vullen.

Het onderzoek moet zorgen voor een betere aansluiting tussen de student en de arbeidsmarkt. Als je minstens twee jaar studeert aan een voltijdopleiding in de richting economie en management, recht, ICT of techniek, mag je deelnemen aan het onderzoek.

Onder de deelnemers worden notebooks, digitale camera’s, iPods en mobiele telefoons verloot. De prijswinnaars worden in september bekend gemaakt. Vorig jaar vulden zo’n 33.000 studenten de vragenlijst in. [SW]

Avansstudenten klikken hier voor de link naar het onderzoek (op intranet).

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?