Terug naar overzicht

Kamsma in tv-programma over regionale economie

Hoe prikkel je hbo’ers voor de technische arbeidsmarkt? Daarover gaat het tv-proramma Brabant Economisch Peil op woensdag 4 juli en donderdag 5 juli. Marja Kamsma, lid van de Raad van Bestuur van Avans, gaat hierover in gesprek met Hugo Backx, wethouder in Tilburg.

Een andere gast in het programma, dat door de regionale en commerciële omroep TV&CO wordt uitgezonden, is Johan Sebregts, directeur van de Stichting Starterslift. In Brabant Economisch Peil vertellen gasten over onder andere hun persoonlijke ontwikkeling, hun visie en filosofie.
In de laatste aflevering komen Kamsma en Backx met ideeën over hoe studenten geprikkeld kunnen worden voor een baan in de technieksector.

Het tv-programma over de regionale economie wordt gepresenteerd door Carla van Loon. Vorig jaar heeft zij als docent bij de Academie voor Sociale Studies in Den Bosch afscheid genomen en is ze haar bureau Wil-Kunnen gestart. [CB]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?