Terug naar overzicht

Nicole van Emmerik stapt over naar Pabo

Nicole van Son-van Emmerik volgt Jef Bückers op als directeur van de Pabo Breda. Ze wordt na de zomervakantie officieel benoemd. Van Emmerik is directeur van de Avans School of International Studies (ASIS).

Vanaf welke datum de overstap officieel wordt, is nog niet duidelijk. Ook de zoektocht naar een nieuwe directeur van ASIS, wordt na de vakantie gestart.

Met de benoeming van de nieuwe directeur moet de positie van Yvonne Aronson, momenteel adjunct-directeur van de Pabo, opnieuw onder de loep genomen worden. ‘Zij was immers tijdelijk aangesteld bij de Pabo om samen met Jef en de medewerkers de Pabo door een heel moeilijke periode heen te helpen, hetgeen zij met het team zeer succesvol gedaan heeft’, zo schrijft de Raad van Bestuur in een e-mail.

Van Emmerik was op korte termijn niet beschikbaar voor commentaar.[RS]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?