Terug naar overzicht

Avansdocent geeft schrijfcursus

Marianne Reijnders, docent bij de opleiding Personeelsmanagement in Breda, gaat een workshop creatief schrijven geven. Ze doet dat voorafgaand aan de Week van het Schrijven, die op 8 september begint.

Thema van de workshop is ‘Klagen en wenen’ en is bedoeld voor wie ‘genoeg heeft van positief denken en de dalen van het leven wil verkennen’. Want, zo schrijft de boekhandel waar de cursus plaatsvindt: ‘wie nooit zum Tode betrübt is, bereikt ook het stadium van himmelhoch jauchzend niet.’

Reijnders is naast Avansdocent publicist van korte verhalen. Eerder gaf ze al de schrijfcursus ‘Afscheid nemen’. De Week van het Schrijven is een initiatief van Schrijven Magazine en Schrijven Online (schrijvenonline.org). Door de week moet (literair) schrijven populairder worden.

De workshop is op 6 september van 20.00 tot 21.30 uur in boekhandel Van Kemenade & Hollaers, aan de Ginnekenweg in Breda. Toegang is gratis. Aanmelden via info@kemhol.nl. [RS]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?