Terug naar overzicht

Bijbaan: promoot je opleiding

Het promotieteam van Avans is op zoek naar studenten die geld willen verdienen met het promoten van hun opleiding bij voorlichtingsactiviteiten.

Als promostudent vertegenwoordig je Avans Hogeschool op de grote studiebeurzen en open dagen of geef je voorlichting op middelbare scholen in de buurt. Tijdens open activiteiten wordt je ingezet als gastheer of gastvrouw en kan je aankomende studenten informeren over je opleiding of fungeren als wegwijzer in het gebouw.

‘We zijn vooral op zoek naar gemotiveerde studenten’, zegt Esther Braun, contactpersoon van het promotieteam in Breda. ‘Echt mensen met hart voor Avans Hogeschool.’

Iedere student kan zich aanmelden. ‘We sturen bij een activiteit een e-mail naar iedereen in ons bestand. Wie kan, geeft zich op. Als je niet kunt, is dat geen probleem. Je bent nergens toe verplicht’, zegt Linda Nouwens, die in Den Bosch contactpersoon is voor het promotieteam. ‘Studenten verdienen 8,50 euro per uur voor de werkzaamheden.’

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de aanmeldformulieren die verkrijgbaar zijn bij het Centraal Informatie Centrum of door middel van een mail naar promostudenten-dmcs@avans.nl. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?