Terug naar overzicht

Goede scripties leveren geld op

Scripties over veiligheid of duurzaam ondernemen kunnen geld op leveren. Zo looft de Nederlandse Vereniging voor Intergrale Veiligheid (NVIV) duizend euro uit voor het beste afstudeerproject dat te maken heeft met veiligheid.

De Nijmegen School of Management komt met de Nationale Scriptieprijs Verantwoord Ondernemen ter waarde van 2500 euro.

Je moet wel snel zijn om nog in aanmerking te komen voor de NVIV-afstudeerprijs 2007. De scriptie, inclusief een motiverende, brief moet voor 1 september worden ingediend. Daarna beoordeelt een professionele jury met onder andere Hans Moors, lector Integrale Veiligheid bij Avans, de inzendingen. Op 30 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Voor meer informatie kun je kijken op www.nviv.nl.

De sluitingstermijn voor de Nationale Scriptieprijs Verantwoord Ondernemen is pas op 1 februari 2008. Behalve de eerste prijs van 2500 euro is er een tweede prijs van 1500 euro en een derde prijs ter waarde van 1000 euro. Meer informatie hierover is te vinden op www.mvoscripties.nl. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?