Terug naar overzicht

Toch geen noodgebouwen voor Gezondheidszorg

Studenten Fysiotherapie en Verpleegkunde hoeven het nieuwe jaar niet te starten in noodgebouwen of tenten. Punt berichtte gisteren dat dit mogelijk het geval zou zijn. Ze kunnen terecht in gewone lokalen aan de Hogeschoollaan.

De directie van de Academie voor Gezondheidszorg in Breda kreeg vandaag van de Diensteenheid ICT en Facilitaire Dienst te horen dat in de locatie aan de Hogeschoollaan voldoende ruimte is om alle studenten onder te brengen. De sterke groei van het aantal studenten Fysiotherapie leidt dus niet tot het plaatsen van noodgebouwen of tenten op het Bredase Avansterrein. Academiedirecteur Thieu Schraven benadrukt dat de studenten verzekerd zijn van goede lesruimten. Wel moeten reservematerialen, zoals extra massagetafels, van stal worden gehaald om voldoende colleges te kunnen geven. [RS]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?