Terug naar overzicht

Toon Kloet vertrekt

Toon Kloet vertrekt na twintig jaar bij Avans. Hij wordt rector van Regionale Scholengemeenschap Hoeksche Waard in Oud-Beijerland. Daar begint hij op 1 november dit jaar.

Kloet was lange tijd coördinator van de opleiding Bedrijfskundige Informatica, toen die nog onderdeel was van de HEAO Breda. Hij verhuisde met die opleiding naar de Academie voor ICT en Media, waar hij eerst de deeltijdafdeling leidde en uiteindelijk adjunct-directeur werd. De afgelopen maanden was hij coördinator van de nieuwe opleiding Communicatie bij de Academie voor Deeltijd.

De RSG Hoeksche Waard is een openbare scholengemeenschap met ongeveer 1600 leerlingen op twee locaties. Er wordt lesgegeven op alle niveaus, van leerwegondersteunend onderwijs tot en met gymnasium. [RS]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?