Terug naar overzicht

Bredée tijdelijk toegevoegd aan directie AIM

Drie dagen in de week gaat Bredée de regie voeren over het ‘verbeterplan bedrijfsvoering’. Het begrotingstekort van enkele tonnen bij de AIM moet namelijk worden teruggedrongen en tevens moet er een inzetsysteem voor de uren van docenten worden ingevoerd.

De klus is te groot voor AIM-directeur Ed Bosschaart om in z’n eentje te klaren. Adjunct Gerrie Lierens is na de zomer bij de AIM vertrokken. Binnenkort wordt een nieuwe adjunct benoemd.

Bredée blijft een dag in de week bij de AMB werken en houdt zich daar alleen bezig met lectoraten. Adjunct-directeur André Gehring neemt de andere taken over. Hij wordt weer vervangen door een tijdelijke adjunct. Het is de bedoeling dat Bredée tot eind november de directie van de AIM ondersteunt.

De twee notities die geschreven zijn, ‘noodzaak tot verbeteren’ en ‘verbeterplan’, worden 18 september voorgelegd aan de academieraad van de AIM. [SW]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?