Terug naar overzicht

Geen water in Den Bosch

Wie heel nodig naar het toilet moet, heeft pech. Door een lek in de waterleiding kunnen de toiletten op Avans Hogeschool ‘s-Hertogenbosch de komende uren niet gebruikt worden.

Op het bouwterrein tegenover de hogeschool is een brandkraan geraakt door een shovel. Daardoor is er geen water meer op de hogeschool. Twee mannen van Brabant Water zijn nu bezig het lek te repareren. ‘Als alleen de brandkraan is geraakt, duurt het ongeveer twee uur. Maar als er een lek in de hoofdleiding is, kan het wel vier uur duren’, zegt de reparateur van Brabant Water. Wie heel erg nodig moet, kan dus beter elders een toilet zoeken. Maar moet wel een eindje lopen, want er is op de hele onderwijsboulevard geen water. [CB]

Klik op foto voor vergroting

klik

klik

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?