Terug naar overzicht

Grafisch ontwerpers winnen Zwitserse prijs

 

De studenten van de Akademie voor Kunst en Vormgeving/St. Joost in Breda hebben de prijs gekregen voor hun ontwerp voor de Studentenprijs Grafisch Ontwerpen 2007. Dit ontwerp hebben ze gemaakt tijdens hun stage bij ontwerp en communicatiebureau Dietwee in Utrecht. ‘Het is wel bizar dat we nu een prijs krijgen voor een ontwerp van een andere prijs’, zegt Van Gassel. De student weet nog niet wat de prijs inhoudt. ‘Ik geloof dat we een oorkonde en een award krijgen, maar hoe dat precies zit horen we nog.’

Van Gassel en De Laat hebben bij hetzelfde bedrijf stage gelopen. ‘Maar we hebben niet alles samen gedaan. We hebben ook individueel ontwerpen gemaakt’, zegt Van Gassel.

De prijsuitreiking is op 15 november in Basel, Zwitserland. Beide studenten zullen daar naar toe gaan om de prijs in ontvangst te nemen. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?