Terug naar overzicht

Gratis naar B-There Festival in Den Bosch

Op zaterdag wordt het festival om 20.00 uur geopend door Cirq’ulation Locale met een acrobatiekact. Daarna zijn er nog tot 3.30 uur theatervoorstellingen van bijvoorbeeld Grasland en Mamabart en optredens van onder andere C-mon & Kypski en Polarkries 18 te zien. Je kunt naar de films Bossche Aarde, Adam’s Apples en Knallhart of kijken naar de tricks (martial arts) van Team Asura.

Zondag staat cabaretier Ronald Goedemondt op het podium in de Verkadefabriek, maar ook de nieuwe cabarettalenten Willemijn Smeets en Berit Companjen van de Koningstheaterakademie. Muziek is er van Moke en The Discowboys. In de filmzaal worden een uur lang de mooiste videoclips van eigen bodem vertoond.

Verder kun je op zondag je kleding ter plekke laten vermaken en versieren bij het mobiele naaiatelier, je eigen videoclip opnemen of een dansworkshop volgen. Als je je eigen instrument meeneemt kun je jammen in een oefenruimte van concentzaal w2. Om 20.30 uur wordt het festival afgesloten door een straattheateract van Vetex.

Kijk voor het volledige programma op www.b-there.nl. [SW]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?