Terug naar overzicht

‘Ik ben een Nederland 3-meisje’

Punt interviewde Isolde Hallensleben, bekend van de Jakhalzen, onderdeel van het televisieprogramma De Wereld draait door. Voor ze haar televisiecarrière begon, deed ze een paar jaar de kunstacademie in Breda. Het volledige interview is te lezen in de nieuwe papieren Punt, die vanaf vandaag in de papieren uitdeelbakken in de school ligt.

In dit nummer kun je verder onder andere lezen waarom Hannes de Jong, derdejaars Technische Bedrijfskunde, een jaar stopt met zijn opleiding; hoe de dove student Wim Poort, derdejaars deeltijd Management, Economie & Recht, zijn studie volgt en wat student Social Work, Ingrid Hamels, beweegt om succesverhalen van probleemjongeren op te schrijven. Verder nog handige tips om te voorkomen dat je met knikkende knieën en een rood hoofd een presentatie houdt. En vertrekkend muziekdocent Theo Wouters van de Pabo vertelt waarom muziekonderwijs slim maakt. [PM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?