Terug naar overzicht

Kunst om van te snoepen

Dertig kunstenaars, waaronder oud-studenten van de AKV/St.Joost, hebben van chocolade, winegums, kauwgum en suikergoed beelden, installaties en zelfs een heus huis van snoep gemaakt. In het CandyLab kunnen bezoekers kunstenaars aan het werk zien en rondlopen tussen de potten warme chocolade en gloeiende ovens.

Wie na dit alles zijn buik nog niet vol heeft, kan naar de CandyShop, hier worden diverse producten van kunstenaars verkocht.

Uit Breda komt van oudsher veel snoep, onder andere van snoepfabrikant Van Melle en natuurlijk de Kwattachocolade. Stichting KOP wil met deze expositie laten zien dat kunst en vormgeving nauw verbonden zijn met het dagelijks leven.

EyeLoveCandy duurt tot 14 oktober. Kijk op www.stichtingkop.nl voor meer informatie en openingstijden. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?