Terug naar overzicht

Nies Rijnders nieuwe directeur ASIS

Rijnders was als senior projectmanager al direct betrokken bij de directie van ASIS. ‘Er komt nu een eenhoofdige directie. Mijn oude taken worden overgenomen door twee van onze docenten’, zegt de nieuwe academiedirecteur.

Vorig jaar werd ASIS geconfronteerd met een budgettekort. Dat is inmiddels helemaal weggewerkt en er heeft een interne reorganisatie plaatsgevonden. ‘Ik denk dat het voor de medewerkers daarom een geruststelling is dat er wat rust komt. Er is de afgelopen tijd zoveel overhoop gehaald.’

De academie is uniek binnen Avans vanwege de grote hoeveelheid buitenlandse studenten. ‘Wat dat betreft gaan we de komende periode de bestaande contacten met opleidingen in de Verenigde Staten, Groot Brittanië, Frankrijk en Hongarije uitbouwen en proberen we meer studenten uit die landen aan te trekken’, zegt Rijnders. De academie heeft ook plannen met Oost-Europese landen en zal de bestaande relaties in Azië intensiveren. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?