Terug naar overzicht

Sollicitatietraining ‘Aan het werk’

Wanneer vertel je tijdens het sollicitatieproces over je beperking? Het is een van de vraagstukken die aan bod komen tijdens de sollicitatietraining. Ook wordt aandacht gegeven aan wat je wilt en kunt, relevante wet- en regelgeving, het vinden van passende vacatures. Daarnaast leer je jezelf goed presenteren en geeft de training inzicht over knelpunten en oplossingen.

De training wordt gegeven voor pas afgestudeerden die een lichamelijke, zintuiglijke of psychische beperking, chronische ziekte, dyslexie of concentratieproblemen hebben.

De training wordt gegeven in Eindhoven en Groningen en bestaat uit 6 bijeenkomsten, er is ook nog een terugkomdag. Naast de training krijg je verschillende huiswerkopdrachten mee. De bijeenkomsten zijn van 10.30 uur tot 15.30 uur.  Kosten zijn € 50,-. Dat is inclusief cursusmateriaal en lunch.
De training in Eindhoven wordt gegeven op 22 oktober, 5, 19, 26 november en 10 en 17 december.

Kijk voor meer informatie en voorwaarden op www.handicap-studie.nl
Aanmelden of vragen? Neem contact op met Leonard Roubos of Pauline Scherpenhuysen: mail cursus@handicap-studie.nl of bel  030 – 275 33 00. [CB]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?