Terug naar overzicht

Studenten stunten met spandoek

Welnu, de mythe rond ‘Myrthe en Rosanne’ is ontrafeld. Rosanne van Gijzen en Myrthe de Keijzer zijn twee eerstejaarsstudenten Fysiotherapie die achter de actie schuil gingen. ‘Als je in de introductiecommissie wilde, moest je een originele manier bedenken om dat te laten zien. Dit zou in elk geval opvallen!’, vertelt Rosanne.

Aankomend jaar stoppen veel vierdejaarsstudenten in de introductiecommissie van Fysiotherapie. En omdat die studie ook flink gegroeid is, is er nieuw bloed nodig in de organisatie. Dat Myrthe en Rosanne er graag bij willen, hebben ze nu wel aangetoond. ‘We hebben er in elk geval moeite voor gedaan. Het eerste plan was samen in een doos te kruipen en daaruit te springen. Maar we konden bij de electronicawinkels geen doos vinden, waar we in pasten. Daarom deden we het zo.’

Rosanne en Myrthe solliciteerden maar al te graag om bij de introductie betrokken te raken. ‘Onze introductieweek hebben we net achter de rug en die was fantastisch, die vonden we helemaal geweldig. Dat willen we wel vaker meemaken.’ [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?