Terug naar overzicht

AIM ‘per ongeluk’ op hoogte van directiewisseling

Dit kwam naar voren tijdens de behandeling van de begroting op de academieraad afgelopen dinsdag. Tot grote verbazing van de leden kon de AIM de nieuwe op handen zijnde directiewisseling daaruit opmaken. In het voorjaar eindigen de betalingen aan de huidige directie en komen daar andere namen voor in de plaats. De directie kon er niet op reageren, behalve dat het niet bekend had mogen worden. Docentlid Chris Otto constateerde dat er fout op fout wordt gemaakt.

Titia Bredée, aanwezig namens de directie van AIM, kon alleen melden dat het ‘niet de bedoeling was’. Waar de fout is gemaakt, bleef eveneens onduidelijk. Otto stelde dat het niet ‘per ongeluk’ in de begroting kan zijn opgeschreven. ‘Je zet daar niet zomaar een nieuwe naam neer als je toch aan het typen bent. Wie heeft de fout gemaakt?’ Bredée kon de vraag niet beantwoorden. ‘Het is onverklaarbaar hoe dat in de begroting is terecht gekomen.’ Directeur Ed Bosschaart was niet bereikbaar voor commentaar. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?