Terug naar overzicht

AMR stuurt brief over studentenlunch

Het aanbieden van de studentenlunch door cateraar Sodexho laat op dit moment volgens de AMR te wensen over. Bastiaan Bezemer, studentlid, vindt het niet goed dat de lunch voor studenten nu alleen in stilte wordt verkocht. ‘De studentenlunch moet op zijn minst op de borden en op de prijslijsten staan’, zegt Bastiaan. 

De middagmaaltijd voor studenten bestaat uit een broodje ham of kaas, goedkope soep, een stukje fruit en een beker melk of karnemelk. Deze lunch kost bij elkaar 1,80 euro en is daarmee goedkoper dan wanneer je al deze producten los koopt

Vorig jaar deed zich met cateraar Albron hetzelfde probleem voor. Toen werd de studentenlunch niet verkocht omdat er volgens Albron te weinig vraag naar was, maar onderzoek van de studentencommissie heeft uitgewezen dat dit nu niet het geval is.

Waarom de middagmaaltijd nu alleen in stilte verkocht wordt is Bastiaan niet helemaal duidelijk maar hij gaat er wel vanuit dat het probleem wordt opgelost. ‘Sodexho is een nieuwe cateraar, ik ga er vanuit dat zij zich van haar beste kant wil laten zien.’ 

Marja Kamsma, lid van de Raad van Bestuur heeft de AMR inmiddels laten weten dat de brief de aandacht heeft van Ad Vogels, directeur van de Diensteenheid ICT en Facilitaire Dienst. [WvdV]

 

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?