Terug naar overzicht

Deze week nieuwe telefoonnummers

Veertig nieuwe medewerkers die de afgelopen maand bij Avans zijn begonnen, hebben nog steeds geen eigen telefoonnummer. Ron Elshout van DIF maakt er nu werk van. ‘Medewerkers van DIF worden nu intern opgeleid om telefoonnummers aan te maken’, vertelt hij. ‘Deze week komt er een serie van vijftig nieuwe nummers vrij. Dan zijn deze problemen opgelost.’

Voor de langere termijn wordt ook meteen een oplossing gezocht. Via de leverancier moeten direct extra nummers vrijkomen, zodat het in de toekomst niet meer zo lang hoeft te duren voordat er nieuwe beschikbaar zijn. Het aanvragen van deze extra nummers neemt nog wat tijd in beslag. ‘Dat moet via de leverancier en KPN lopen en er moeten licenties komen voor die nummers. Hoe lang dit gaat duren, weet ik nog niet.’ [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?