Terug naar overzicht

Opening Xplora Breda door Doekle Terpstra live op internet

Op de voorpagina van de portal van Avans staat een link waarmee je live de speech van Doekle Terpstra kunt volgen.

De opening vandaag is alleen voor genodigden, dit zijn voornamelijk externe gasten. Na de toespraak van Terpstra krijgen zij een inleiding op de onderwijsvisie van Avans door Harry Koopman, voorzitter van de Raad van Bestuur. Vervolgens is Rien Brouwers, directeur van het Leer – en Innovatiecentrum, waar Xplora onder valt, aan het woord en wordt een filmpje getoond.

De begane grond van Xplora is vanwege de festiviteiten vandaag gesloten voor studenten. De organisatie verwacht ongeveer 150 gasten. Xplora in Den Bosch en Tilburg worden op een later tijdstip geopend. [PM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?