Terug naar overzicht

Ouders een avond in de schoolbanken

De avond is bedoeld om ouders kennis te laten maken met het onderwijsprogramma van de opleiding. Eerst volgen ze een aantal lessen, waarin docenten kennis overdragen die nodig is voor het maken van opdrachten later op de avond. De opdrachten, op het gebied van management, economie en recht, zijn geformuleerd rondom een casus. De ouders moeten bijvoorbeeld een advies geven over een verandering in de organisatiestructuur van een bedrijf. De ouders werken net als de studenten in teams en worden begeleid door tutoren. Voor één keer vervullen MER-studenten de rol van tutor. MER-docenten houden in Xplora spreekuren waar de ouders met vakinhoudelijke vragen terecht kunnen. Aan het einde van de avond geven de groepen een presentatie aan de tutoren over de gemaakte opdrachten. [SW]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?