Terug naar overzicht

Avansmedewerkers naar Mariavespers

Het Brabants Kamerkoor zingt koormuziek op hoog niveau. Dertig geoefende amateur-leden zingen klassieke stukken uit verschillende stijlperioden. Het muziekstuk wat gezongen wordt tijdens de kerstconcerten is geschreven in 1610, een overgangsperiode tussen de Renaissance en de Barok. Het koor wordt dit jaar bijgestaan door The Northern Consort en het Ensemble Gregoriana.

In het kader van de samenwerking tussen het Brabants Kamerkoor en Avans Hogeschool heeft de Raad van Bestuur kaarten ingekocht, bedoelt voor medewerkers van Avans. Het eerste kerstconcert is op vrijdag 21 december in het Jheronimus Bosch Art Center (voormalige Sint Jacobskerk) in Den Bosch. Het tweede vindt een dag later plaats in de Antoniuskathedraal in Breda.

Wie in aanmerking wil komen voor één of twee kaarten kan vóór vrijdag 30 november een mailtje sturen naar ac.degeus@avans.nl. Hierbij moet vermeld worden in welke plaats je naar het concert wil, met hoeveel personen en het adres waar de kaarten naar toe gestuurd mogen worden. Als blijkt dat er voor een bepaald concert meer vraag is dan aanbod worden de kaarten vanaf dat moment verstrekt door middel van loting. [WvdV]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?