Terug naar overzicht

Beste Brabantse afstudeerfilms in Breda

Zo gaat Marieke Wijnen in de veertig minuten durende film De Vakantiefilm op zoek naar een familie die haar mee wil nemen op vakantie. Zij bezoekt daarvoor onder andere de vakantiebeurs en parkeerplaatsen langs de snelweg. Zij ontving voor haar afstudeerproject de St. Joostpenning 2007.

 

Een andere film die vertoond wordt is The Wise Man and The Ring van Jasper Bos. Hij is bij St. Joost afgestudeerd aan de animatieopleiding en heeft een film gemaakt rond een traditioneel Afrikaans verhaal over een jaloerse koning en een wijze arme man. Ook een aantal andere animatiefilms van de opleiding in Breda worden vertoond.

Het complete programma is te raadplegen via deze site. De voorstelling in Breda begint om 20.30 uur. [AR]

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?