Terug naar overzicht

Bredase businessclub voor jonge ondernemers

‘De bedoeling van Bizzion is dat het een netwerkclub is voor ondernemers onder de 28’, vertelt Stijn Zeeman, vierdejaars Informatica en initiatiefnemer van Bizzion Breda. ‘Je hebt allemaal dezelfde vragen zoals hoe ga je om met administratie en personeel. Daar kun je van anderen veel over leren.’

Ad Schenkels, projectleider Starterslift bij Avans, is morgen de gastspreker. Hij zal uitleggen wat er komt kijken bij het ondernemerschap en ook uit eigen ervaring spreken. ‘Na de lezing van Ad is er tijd voor een borrel, om met elkaar verder te praten’, zegt Zeeman die met zijn eigen webdesign- en internetadviesbedrijf is aangesloten bij Starterslift, een organisatie die helpt bij het opstarten van een nieuwe onderneming.

Bizzion is al langer actief in de regio’s Eindhoven en Rotterdam. De eerste bijeenkomst in Breda begint om 19.00 uur in The Basement, Lovensdijkstraat 61. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?