Terug naar overzicht

Geen adjunct-directeur meer voor AGZ

In overleg met de Raad van Bestuur is besloten dat er geen nieuwe adjunct-directeur komt. De academieraad van AGZ beraadt zich op de nieuwe situatie, waarin de academie met uitsluitend een directeur verder moet. Voorzitter Ab Bobbink stelde dat de academieraad hierover uitspraak moet doen. ‘Als er geen nieuwe adjunct-directeur komt, wordt losgelaten van Avansbeleid’, merkte hij op.

In de volgende vergadering van de raad wordt besloten wat het standpunt is, omdat zij deze week niet voltallig was. Bobbink poneerde alvast de vraag of het niet teveel werk zou zijn voor één persoon. ‘Gezien het aantal opleidingen en varianten dat wij aanbieden en de nevenvestiging die er in Den Bosch komt, moeten wij ons afvragen of dit wenselijk is.’ [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?